TIRSDAGSRENN 2021

Postet av Gol IL - Langrenn den 11. Jan 2021

TIRSDAGSRENN 2021 M/OPPGAVELISTE

Da har Langrennsgruppa vært i kontakt med Smittevernsgruppa i Gol kommune og vi får lov til å arrangere tirsdagsrenn🤗.  som Telenorkarusellrenn. Men med noen endringer. 
Kiosken blir foreløpig stengt. Vi får ikke lov til å dele ut saft. Ta derfor med litt drikke selv til bilturen hjem. 

Oppgaveliste ligger her: Oppgaveliste tirsdagsrenn_2021 rev1.pdf

Avlyses dersom det er kaldere enn -15. sjekk FB sida Tirsdagsrenn - Gol IL.
Men det blir satt opp porter nede på stadion og musikken spiller fra høyttalerne fra kl 1730🎼🎸. Dere velger selv hvor langt dere vil gå. Vi oppfordrer dere til å spre dere ut og husk avstand, minst 1 meter også ute i skiløypa. 
NB!  
1. Registrerer barna deres ved å betale 30kr på VIPPS TIL 105129. Husk å skrive navnet på barnet i VIPPS. Ingen påmelding inne slik det er gjort tidligere. 
2. Når dere kommer ber vi om at dere sender en SMS til 90767543 med navn på samtlige i bilen slik at vi får oversikt over alle som har vært tilstede. 
3. Ingen organiserte aktiviteter - 1m avstand,  men håper alle kan gå en liten runde og leke litt i skicrossen og portene.

Smittevern se Link.

Er dere syke eller kjenner på symptomer må vi be dere vente med å komme til dere er helt friske👌
Da håper vi temperaturen holder seg på vår side, slik at vi igjen kan møtes og kose oss på ski⛷❄️. Velkommen skal dere være🤗
PS1: Det blir lagt ut plan for sesongen ganske snart.
PS2: Prøv den nye trassen vi har laget i sommer. Den gamle startbakken er historie. Nå følger løypa rundt grillbua og forbi skicrossen. Den er kjempe fin 🙂
Velkomne skal dere alle være. Følg på FB: Tirsdagsrenn - Gol IL


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline