TRE spørsmål i LØYPA

Postet av Gol IL - Langrenn den 20. Nov 2020

GOL IL SINE SENIORLØPERE LANGRENN – 3 i LØYPA.

Vi har stilt våre seniorløpere tre spørsmål før sesongen tar til.

 1. Hvordan har sesongoppkjøringa vært?
 2. Hva er målsetninga for sesongen 20/21?
 3. Hva tenker du om sesongen ift Covid-19?

Pål Golberg, Gol IL og NSF Landslaget i Sprint

 1. En lang oppkjøring er snart unnagjort for kommende vinter. Etter at forrige skisesong brått ble slutt allerede i mars har det blitt litt flere treningstimer alene enn normalt. Vi hadde ingen samlinger før august, men etter det har ting vært tilnærmet normalt. Vi har ikke vært utenlands, noe som innebærer null høydetrening, men det er ingen problem slik sesongen i år blir. Treningen har for min del fungert veldig bra. Jeg har fått gjennomført den treningen jeg har planlagt, med ønsket resultat og progresjon. Fysiske tester tilsier at jeg er veldig godt forberedt, så jeg er veldig spent på hva vinteren vil bringe. 2.
 2. Hovedmålet for sesongen er naturlig nok VM, men jeg kommer ikke til å være redd for å være i form fra første stavtak på Beitostølen – det er planen 😊
 3. FIS har lagt opp til en helt normal rennplan, noe som kan virke i overkant ambisiøst med situasjonen vi står oppe i. Det er vanskelig å spå hva som kommer til å skje med skirenn fra helg til helg, så min tanke er å prøve å være best mulighet forberedt til hvert enkelt skirenn.

Emilie Fleten, Gol IL og Team Koteng

 1. Sesongoppkjøringen min har gått så og si etter planen. Ingen skader og ingen sykdomsavbrekk. Jeg har trent litt mer spesifikt mot langløp denne sommeren og høsten. Det vil si flere lange økter der jeg staker 5 timer. Tror det har gjort meg enda mer utholdende og jeg både håper og tror jeg skal få igjen for det i de lengste rennene. Jeg gjorde meg en del erfaringer underveis i forrige sesong som jeg har tatt med meg i treningsarbeidet. Én av erfaringene er jo at det kan gå veldig i rykk og napp når vi blir tatt igjen av herrefeltet og jeg har derfor trent litt på slike fartsøkninger.  
 2. Jeg har store ambisjoner for kommende sesong. Målet er å kjempe om pallplasseringer i hvert renn jeg går. Jeg vet at det er et litt hårete mål, men det motiverer meg. Har også et mål om å stake Birken, det hadde vært utrolig kult. 
 3. Med Covid-19 blir det nok garantert store endringer for sesongen og vi har jo allerede fått beskjed om at sesongstarten utsettes til januar. Kjedelig, men forståelig med tanke på situasjonen i Italia der vi skulle konkurrert. Jeg håper virkelig det vil bli forsvarlig å gjennomføre skirenn på nyåret og jeg har god tro på at det kan gjennomføres på en bra måte med riktige smittevernstiltak. Heldigvis driver vi med en utendørsidrett der det går an å holde avstand. 

Emil Intelhus Brøto, Gol IL og Team Hallingdal

 1. Sesongoppkjøringa har vært bra. Jeg har ikke hatt noe opphold i treninga, bortsett fra en operasjon i leggen i mai. Jeg har prøvd å legge en plan som gir ett godt grunnlag for en god vinter, og satser på å få utbytte av det når skirenna starter. Så langt har jeg vært veldig fornøyd med treninga som er gjort! 
 2. Målet for sesongen er helt klart NM i Granåsen, med stafett, klassisk sprint og teamsprint som hovedmål. Ellers er det å presentere jevnt bra fra sesongen starter på Beitostølen i november, til vi er ferdige i slutten av mars. Hvis ting klaffer og formen er bra, har jeg troa på gode plasseringen i NC og SC. 
 3. Covid-19 har som langrennsløper ikke vært så ulik den hverdagen vi ellers har hatt. Treninga vi legger ned går veldig fint å gjøre på egenhånd, og naturen er jo vår «hjemmebane». Men, det setter jo selvfølgelig en stopper for store arrangementer og folkesamlinger noe vi har merket når skisesongen ble avlyst i mars og alle arrangement gjennom sommeren. Sesongen til vinteren ser per dags dato ut til å gå som normalt, men med noen restriksjoner. Det kommer til å være minimalt med publikum, strenge retningslinjer på rennhelger, og enkelte ScanCup renn blant annet i Sverige er flyttet. Jeg håper selvfølgelig at rennene til vinteren går som oppsatt, men man får bare være forberedt på å være fleksibel og tilpasse seg situasjonen fortløpende.

Trym Fikke Halbjørhus, Gol IL og Team Hallingdal

          Trym er ny golingsløper denne sesongen. Tidligere klubb var Hemsedal. 

 1. Min sesongoppkjøring til årets sesong har vært forholdsvis god. Jeg har hatt enkelte plager, som har bydd på noen utfordringer, som igjen har tvunget meg til å tenke noe nytt i treningsarbeidet. Jeg har selv tro på at skader vil man komme styrket ut ifra, og jeg har hatt en positiv tilnærming til dette. Tross noen utfordringer så har årets oppkjøring blitt min beste noen gang - og tester gjennom vår, sommer og høst har gitt meg indikasjoner på at jeg er et lite hestehode foran fjoråret. Det er godt å kjenne at treningsplanen gir utvikling, for det er jo nettopp denne utviklingen man hele tiden søker som aktiv langrennsløper. Også er det aller viktigste for min del nå og bygge videre på denne utviklingen inn mot sesongstarten på Beitostølen 20.november. 
 2. Målet mitt for sesongen er å ta gode steg opp fra i fjor. Fjoråret ga en noen tilfredsstillende resultater, med hhv. 15.plass på 15km skøyting i norgescup, og nr.18 i en sprint i skandinavisk cup. Men nå ønsker jeg å stabilisere meg høyere oppe enn i fjor, samt å ha enda bedre toppresultater. 
 3. Covid-19 er spesielt for oss alle. Siden sesongen ble brått avsluttet etter 1.mars i våres, så har det vært en lang oppkjøring. Det kommer til å bli nesten 8 måneder mellom konkurransene. Inn i denne sesongen så har vi egentlig ingen som helst trygghet i om konkurransene blir avholdt eller ikke. Foreløpig kan det se ut som en god del skal kunne la seg gjennomføre, men situasjonen endrer seg jo stadig vekk. Til sammen med herrer og menn på slike konkurranser er det om lag 300 stykk bare med utøverne, så kommer jo i tillegg funksjonærer, og ikke minst alle de smørerne og trenerne som trengs i de ulike team-apparatene rundt omkring. 

Knut Skrindo, Gol IL og Team Hallingdal

 1. Sesongoppkjøringen startet bra i vår, og jeg fikk vært med på både sognefjellsamling med kretsen, og Hemsedalsamling med teamet. Men rundt midten av juli begynte kroppen å butte imot. Har slite med lite energi i sommer, og ikke fått trent så bra. Hadde en periode uten noe særlig trening i fjor også, men i år har kroppen vært tung i over 3 måneder i strekk. Så med andre ord har det ikke blitt den sesongoppkjøringen jeg ønsket. Men håper at jeg kan få lagt ned en god mengde trening siste måneden før sesongstart.
 2. Målet for sesongen var å klare en topp 30-plassering i et nasjonalt renn, men slik sesongoppkjøringen har vært må dette målet nedjusteres. 
 3. Når det gjelder konkurranser denne sesongen er alt veldig usikkert mht covid-19. Det snakkes om at det blir deltakerbegrensninger i nasjonale renn, og man vet jo ikke om skirenn kommer til å bli avlyst. Men det kan fort skje. Jeg planlegger i alle fall å kun gå skirenn i Norge denne sesongen.

Tor Magnus Skreddergård, Gol IL og Team Hallingdal

 1. I årets sesongoppkjøring har jeg unngått lengre sykdomsperioder og føler jeg er i rute til sesongstart på Beitostølen. I høst har studier startet opp igjen, hvor jeg prøver å finne en fin balanse mellom å studere 100% og være satsende skiløper. Det store målet for sesongen er NM i Granåsen 15km skøyting. Siden jeg studerer i Trondheim føles det ut som om jeg går på hjemmebane i Granåsen. 
 2. Målet er topp 50 plassering. 
 3. På grunn av korona blir det spennende å se om Norgescuper og NM blir gjennomført. Selvfølgelig håper jeg å kunne gå rennene jeg ønsker å gå, men har også full forståelse for om det ikke blir renn på grunn av pandemien.

 

Vi ønsker alle våre løpere lykke til med sesongen.


0 Kommentar

GOLRENNET 2020 - AVLYST

Postet av Gol IL - Langrenn den 4. Nov 2020

Arrangør: Gol IL - langrenn

 AVLYST !! 

Dessverre må vi på grunn av snømangel og usikkerheten rundt Covid-19 avlyse Golrennet 2020.

Vi håper å få arrangert et sonerenn for Sone Hallingdal med dere som har tilhørighet til Gol og Hallingdal på nyåret.

Pressisering fra BSK:

Buskerud Skikrets følger presiseringer for avholdelse av skirenn gitt av NSF og har vedtatt følgende: 

 • For klassene 12 år og yngre: Påmelding til skirenn arrangert av klubber i Buskerud Skikrets, er begrenset til deltakere fra klubber i Buskerud Skikrets.
 • For klassene 13 år og eldre: Påmelding til skirenn arrangert av klubber i Buskerud Skikrets, kan gjøres av klubber/utøvere med en naturlig geografisk tilhørighet. NB! Utøvere fra klubber i Buskerud Skikrets samt utøvere som har sitt daglige oppholdssted innenfor Buskerud (for eksempel skoleelever og studenter), skal prioriteres først, deretter øvrige utøvere med naturlig geografisk tilhørighet (fra et geografisk område der man ikke trenger overnatting eller må benytte fly/ kollektivtransport).

Oset Høyfjellshotell søndag 6.desember 2020.

Start og mål oppe på flata bak hotellet. Rundløype a 2,5km.

Kretsrenn for alle klassene.

Inngår i år ikke i Sparebank1 cupen Buskerud.


Informasjon: 

Velkommen til Golrennet (Link her)

Rennet arrangeres på Oset: http://www.oset.no/  - Her finner du sekretariatet ved resepsjonen, åpent fra kl 10:00.

Start og mål vil være på baksida av hotellet. Parkering langs vegen. Kostnad kr 50 (VIPPS #105129)

Se løypekart lenger nede på siden.

Påmelding:     

Online påmelding   (Påmeldingsfrist : 2.12.2020 kl 23:59)

Evt ettteranmelding kr 250. Kan taes imot på e-post fram til kl 2300 dagen før. NB! Ingen etter anmelding på selve renndagen. 

Smittevern:

Det er restriksjoner på grunn av Covid-19. Norges Skiforbund har laget en veileder hvor maks antall deltagere er 200 enn så lenge. Vi forholder oss til dette. Løpere som ikke er fra kretsen MÅ ha en eller annen form for tilknytning til Hallingdal. Feks hytte, treningssamling opphold på Oset etc.

Vi har og dialog med lokale smittevernsmyndigheter på Gol og vil rådføre oss med de når rennhelga nærmer seg. Dersom rennet ikke kan gjennomføres vil påmeldingsgebyr refunderes.

Det er ikke tillatt med publikum i målområdet. 

Mer info kommer etter møte med lokale den smitteverngruppa på Gol.

Overnatting:

Oset Høyfjellshotell - Hyggelige priser for deltagere på overnatting på Oset. Se vedlegg: 

Storefjell Høyfjellshotell er også en fin mulighet.

Ellers kan nevnes at Gol har flere muligheter til overnatting; Kamben hotell, Golsfjell Fjellstue, Pers Hotell,

Solstad Hotell eller Gol Campingsenter

Funksjonærliste: kommer..

Distanser: 

1 km : J8, J9, J10, G8, G9, G10 

2 km : J11, J12, G11, G12 

3 km : J13, J14, G13, G14 

5 km : G15, G16,  J15, J16, J17, J18, J19‐20, senior dame            

10 km: G17, G18, G19‐20 og Senior menn

Premiering:   Full premiering i klassene opp til og med 14år (G/J f 2005 eller senere). Øvrige klasser iht NSF sine retningslinjer for premiering. Vil foregå inne på Oset Høyfjellshotell. Fortløpende så fort lister er klare og protestfristen ute. Alle de yngste klassene vil få premien i mål. Premiering de eldste klassene skjer ute. Restriksjoner på grunn av Covid-19.

NB! Minner om fluorforbud for alle utøvere under 16år iht NSF`s reglement.

Startliste:   Blir publisert lørdag 5.12 

Live resultater:  LIVE

Løypekart: 1,0km - 2,0km - 2,6km 

Veibeskrivelse: Ta Fv 51 mot Fagernes fra Gol Sentrum, ca 10km ta til venstre mot Golsfjellet. Følg høgre innover mot Oset Høyfjellshotell.

Ta en helg i flotte omgivelser her på Golsfjellet og få med deg to renn. Gravsetrennet 5.desember i klassisk stil og Golrennet 6.desember i fristil.

Bilde: Oset en vinterdag februar 2020.  


0 Kommentar

SKISKYTTERSKOLE HØST 2020

Postet av Gol IL - Langrenn den 15. Okt 2020

Vi arrangerer skiskytterskole for barn unge mellom 3.klass og 7.klasse. Meld dere på :)

Les mer om den her: Skiskytterskole 2020.pdf

Vi gleder oss til ny sesong.0 Kommentar

KLUBBDRESS GOL IL LANGRENN!

Postet av Gol IL - Langrenn den 8. Okt 2020

Nå er det klart for en ny runde med bestilling av klubbdress for dere som er aktive løpere på trening eller renn. Gjelder både løpere og foreldre. Hyggelig å vise frem at vi tilhører Gol IL langrenn når vi er rundt.

Dette bestilles via https://bravteamwear.no 

Brukernavn for teamshop: golski


0 Kommentar

ARKIV FRA 2012-2014

Postet av Gol IL - Langrenn den 8. Jul 2020

Perioden 2012 til 2014 hadde Helge Fivelstad oppdatering på det globale nettet med egen heimeside for langrennsgruppa.

Link til denne sida finn du her: https://helgefivelstad.wixsite.com

 Utsnitt fra heimesida.
0 Kommentar

SOMMERSKI PÅ SOGNEFJELLET

Postet av Gol IL - Langrenn den 1. Jul 2020

Nok en vellykket samling for de yngste i Skjolden med sommerski på Sognefjellet 19.-21.6. 

Langrennsgruppa arrangerte den tradisjonelle samlinga inne i Skjolden. Dette for å skape samhold og prøve å inspirere de yngste løperne til å satse på ski. 

Avreise fra Gol fredag 19.6 til Skjolden Brygge. Ingen fellesaktivitet fredag men litt lek og sosial mingling. Noen prøvde seg på å bade i sjøen.

Lørdag 20.6 bar det te fjells og til Sognefjellshytta. Der ventet sol og godt vær og to skiøkter. Første økt hvor vi delte oss i grupper. De eldste hadde noen drag mens de yngste gikk og koste seg. Det samme gjorde foreldrene som var med. Sol og shortsvær er bare helt nydelig.

God lunsj inne på Sognefjellshytta før friøkt etter lunsj og litt teknikk med Knut Skrindo og Tor Magnus Skredegård.

På kvelden var det felles middag (grilling) på brygga med langbord. Veldig trivelig både for liten og stor.

Søndag ble dessverre været litt annerledes med skyer og fare for regn. Vi tok derfor en litt kortere tur enn planlagt men veldig interessant å se Harastølen Sanatorium høyt oppe i fjellsida over Lustrafjorden.  

Takk til Nina som stod bak det meste av det organisatoriske med turen.

.

Kos og grilling på bryggekanten nede ved Skjolden Brygge.0 Kommentar

KLUBBMESTERSKAP - FRITEKNIKK 10.3 2020 - nå med resultat og bilder

Postet av Gol IL - Langrenn den 5. Mar 2020

Velkommen til klubbmesterskap i fristil tirsdag 10.Mars.

RESULTATER:          RESULTATER

FUNKSJONÆR:       FUNKSJONÆRLISTE

INVITASJON:            VELKOMMEN TIL KLUBBMESTERSKAP 2020 

LØYPRKART:            LØYPEKART STADION og LØYPEKART 2,5KM

PÅMELING:               Via epost pamelding.golski@gmail.com innen mandag 9.3 kl 20.00

STARTKONTIGENT:  KR.60

RENNSTART:             KL 18.15 (første pulje)

KLASSER:                  ALLE (fra 2-100år)

STILART:                    FRISTIL

PREMIERING:  Alle får medalje + uttrekkspremie

De eldste klassene 12 år og oppover kåres klubbmestere. Premiering for de skjer på sesongavslutning.

 ---------------------------------------------------------   

KLASSER og STARTTIDER - PULJESTART:

 • 18:15              J/G 2 -5 år    (til 2015)                   0,6 km
 • 18.25              J/G 6 -7 år    (2013-2014)             1,0 km           
 • 18:35              J/G 8 -10 år  (2010-2012)             1,0 km           
 • 18:40              J/G 11- 12 år (2008-2009)            2,0 km (2x 1,0 km)
 • 18:45              J/G 13- 14 år (2006-2007)            2,5 km 
 • 18:50              J/G 15- 16 år (2004-2005)            5,0 km (2x 2,5 km)

                                  D17 år og eldre                             5,0 km (2x 2,5 km)

 • 18:55              H17 år og eldre                             10,0 km (4x 2,5 km)
 • 19:00 Pudding og foreldreklasse starter og går 2,5km eller 5,0km

NB! Foreldre klasse/ pudding går valgfri 2,5 km eller 5km - MELD DERE PÅ :)

 ---------------------------------------------------------  

Start Gutter og Jenter 8-10 år

Start Jenter 11år

Stemingsbilde før start

Målgang yngste klasse

Tidtakere med Bjørnar og Tore inne. Skriver ute er Marit.0 Kommentar

PÅL GOLBERG - VINNER AV SKI TOUR 2020!

Postet av Gol IL - Langrenn den 25. Feb 2020

Pål Golberg tok totalseieren i SkiTour 2020. 

Dette var så fortjent så fortjent etter en del år med litt motgang så har han denne sesongen virkelig gjort det bra. Før det siste rennet i SkiTouren lå Pål på en veldig bra 2.plass 34 sekunder bak den russiske bjørnen Aleksandr Bolsjunov. Det var vel strengt tatt ikke så mange som håpet å tru at Pål skulle ta totalseieren i land men det klarte han altså. Meget bra renn og med knall ski så gikk Pål inn etter tre mil i delvis tett snøvær. Så utrulig morro å følge fra TV-skjemen. 

Mange, mange, mange treningstimer i skog og mark på Gol og ikke minst i skiløypene på Solseter. Håper nye lovende barn og unge i Gol og resten av Hallingdal lar seg inspirere.

Gratulerer Pål med en flott seier i Touren men også med kongepokal i NM. Gratulerer til mor Grete og far Gabriel som har fulgt opp Pål i alle år. Trenere og støtteapparat både fra Gol og ellers har all grunn til å føle seg stolte.

Vi er stolte av å ha deg i klubben og i langrenns gruppa, Pål. Lykke til videre i sesongen.

På vegne av Gol IL og langrennsgruppa på Gol. TAKK!

Styret i Gol IL - langrenn.0 Kommentar

NB! AVLYST - SOLCROSSEN 15.3.2020 - LANGRENNSCROSS

Postet av Gol IL - Langrenn den 21. Feb 2020

Siste nytt: AVLYST!

Pga situasjonen ifm Coronaviruset som er i utbredelse har vi valgt å avlyse Solcrossen. Dette med bakgrunn i råd fra lokale helsemyndigheter. Vi beklager dette sterkt men håper å få arrangert nytt renn neste år.

-------------------------------------------------------------------------------------

Gol IL ved langrennsgruppa har den glede å invitere til et spektakulært renn 15.mars 2020.


NYTTIG INFO TIL ALLE:


Søndag 15.mars ønsker vi barn, unge og aktive skiløpere fra hele landet til Langrennscross.

Langrennscrossen foregår i fristil med intervallstart.

Se invitasjon: INVITASJON

Åpen kiosk med mulighet for å handle toast, smoothie, vafler, kaffi og drikke pluss grilling av pølse ute. Betaling med Vipps eller kontanter.  

Film fra fjorårets skicross. FILM


SÅ, HVA ER LANGRENNSCROSS?

«Langrennscross er en inspirerende trenings- og konkurranseform for barn og unge. Løyper og arena fylles med teknisk krevende utfordringer. Langrennscross skal være gøy og gjøre “voksenløyper” mer spennende. Det motiverer og inspirerer barn og unge, og skaper et grunnlag for utvikling av tekniske skiferdigheter og skiglede.»


PÅMELDING:

Påmelding via min idrett: LINK

Etter NSF`s satser. (NB ved etteranmelding dobbel sats)

Etteranmelding må skje innen kl 0945 renndagen.


LØYPEKART:  

Pdf  av løypekart ligger her: LØYPEKART

SEKRETERIAT:

Sekreteriat vil være inne i varmestua fra kl 0900 renndagen.

PREMIERING:

Full premiering t.o.m 14 år ellers følger vi NSF`s regler.

KLASSEINNDELING / LØYPE:

0,9 km : J8, J9, J10, G8, G9, G10 

1,5 km : J11, J12, G11, G12 

2,5 km : J13, J14, G13, G14 

3,6 km : G15, G16,  J15, J16, J17, J18, J19‐20, senior dame            

7,2 km: G17, G18, G19‐20 og Senior menn

FUNKSJONÆRER:

Alle funksjonærer se her. Info kommer...

OVERNATTING:

Har dere behov for overnatting? Vi har mange muligheter på Gol. Se link til  VISIT GOL

VEIBESKRIVELSE:

Ta Fv 51 mot Fagernes fra Gol Sentrum, ca 5,0km retning Golsfjellet til du kommer til Solseter Fjellstue.

--------0 Kommentar

BARNERENNET - BLI MED!

Postet av Gol IL - Langrenn den 11. Feb 2020

Bli med på Aktivitet og Moro for skiglade barn.


FOR FASTBOENDE OG FERIERENDE.

Hverdagstreneren i samarbeid med Gol IL arrangerer onsdag 19.2 skileik og skicross.

Dette er ment for hyttefolk og andre tilreisende som er på Gol i vinterferie og for lokale barn og unge.

TID: Onsdag 19.2 kl 18:00

HVOR: Solseter Skistadion

ARRANGØR: Hverdagstreneren i samarbeid med Gol IL.

Bli med da vel. Dette blir gøy. Kiosken holder åpen fra ca kl 1730. Vaffel, toast, Smootie med mer,

Meld dere på her : PÅMELDING

Følg arrangementet på :LINK
0 Kommentar

GOLSFJELLET RUNDT 2020

Postet av Gol IL - Langrenn den 11. Feb 2020

Golsfjellet Rundt er en aktivitetshelg for hele familien. Søndag blir det klassisk turrenn i flotte omgivelser på Golsfjellet. Rennet er på 25 km og går i flotte løyper på Golsfjellet. Start og mål ved Oset høyfjellshotell.  

I trimklassen er det 2 forskjellige distanser å velge mellom, 14 eller 25 km i klassisk stil. Man må være over 15 år for å fullføre 14 og 25 km på tid. Ellers er det mulig for alle trimere å gå uten tidtaking.

STED: Start og mål ved Oset Høyfjellshotell (Link til Oset). 

TID: Søndag 16.februar 2020 kl 11:00

SEKRETERIAT: Sekretariat er å finne inne på Oset Høyfjellshotell fra kl 0915 renndagen.

Påmelding:  HER 

Løypekart:  HER

 

Flyers.

Her er bilde fra løypa slik det var fra Arne Nibstad sin utsikt i tråkkemaskina 28.1.20190 Kommentar

RESULAT OG BILDER FRA SONE SKICROSS.

Postet av Gol IL - Langrenn den 6. Feb 2020

Det ble et vellykket arrangement på Solseter tirsdag kveld. Hele 156 påmeldte løpere.

Tusen takk til alle som deltok og til alle funksjonærer. Uten dere hadde det ikke blitt noe renn.

Resultat: HER 

Bilder:

0 Kommentar

NM på ski Konnerud 2020

Postet av Gol IL - Langrenn den 30. Jan 2020

Da er det klart for NM på Ski Konnerud. Vi følger med og heier på alle løpere men spesielt våre egne👏🏻
Våre løpere er Pål Golberg, Emil Intelhus Brøto, Knut Skrindo og Tor Magnus Skredergard. 
Torsdag 30.1 starter det hele med 15km fri
Fredag 31.1 er det sprint fri
Lørdag 1.2 går 30km klassisk av stabelen
Søndag stiller Gol lag i herrestafetten.

 For de som ikke skal ned å heie så kan NM følges på NRK.0 Kommentar

Årsmøte i langrennsgruppa!

Postet av Gol IL - Langrenn den 22. Jan 2020

Ønsker dere alle velkommen til årsmøte i langrennsgruppa 10.2 kl 1900.

Innkalling og saksliste årsmøtet 10.02.2020.docx


0 Kommentar

VELKOMMEN TIL SONERENN LANGRENNSCROSS 4.FEBR.2020

Postet av Gol IL - Langrenn den 21. Jan 2020

VELKOMMEN TIL SONERENN LANGRENNSCROSS. 

Gol IL ved langrennsgruppa har den glede å invitere til et spektakulært renn i Langrennscross 4.februar. 

Vi gleder oss til i morgen. Dette blir GØY. Velkomne skal dere alle være. Startlister ligger under.

STARTLISTE: STARTLISTE (NB! små justeringer kan komme)

RESULTATLISTE: RESULTATER

Film fra fjorårets skicross. HER (Anbefales å se!)NYTTIG INFO TIL ALLE:

 • Meld dere på innen søndag 2.2 kl, 23:59 da gjør det jobben vår mye enklere (NB se mer under påmelding)
 • Stilart er friteknikk, men klassisk og fungerer for de minste
 • Vær tidlig ute NB!.
 • Parkering er knapp så alle må følge instruks.
 • Les løypekart nøye. 
 • Kom slik at dere får tid til å se løypa før start.
 • Gå til start ca 15min før starttid (ca 400m til start - se eget kart)
 • Startnummer hentes inne i sekretariatet. Her er og mulig med etter anmelding senest 1730.
 • Første start kl 18.15 (de minste først) For ca starttider se lenger ned på siden.
 • Åpen kiosk med grilling, toast, vaffel
 • Ha det gøy og kos dere - bare spør funksjonærene med røde eller gule vester

PÅMELDING:

Påmelding må skje til pamelding.golski@gmail.com innen søndag 2.februar kl 23.59.

Påmelding kr 60. Betaling skjer via VIPPS på #105129 - Langrennsgruppa Gol IL. . 

Etter anmelding må skje senest kl 1730. Ved etter anmelding kr.100


SEKRETERIAT:

Sekretariat vil være inne i varmestua. Åpner kl. 16.30

STARTLISTER OG RESULTATER:

Kan følges live: LIVE (ekstern link )


STARTLISTE: STARTLISTE (NB! små justeringer kan komme)


Tirsdag 12.mars ønsker vi barn, unge og aktive løpere fra hele Hallingdal, Vald

res og ellers velkommen til Solseter Skiarena.

Langrennscrossen foregår i fristil. Første start ca kl 18.15. De yngste klassene først.

Se invitasjon:  INVITASJON

Åpen kiosk med mulighet for å handle toast, smoothie, vafler, kaffi og drikke pluss grilling av pølse ute. Betaling med Vipps eller kontanter.  

Film fra fjorårets skicross. HER (Anbefales å se!)


LØYPEKART:

Pdf-fil av kart ligger her: LØYPEKART HER 


PREMIERING:

Alle får medalje. 


KLASSEINNDELING / LØYPE:

Bilder fra rigging av løyper.HVA ER LANGRENNSCROSS?

«Langrennscross er en inspirerende trenings- og konkurranseform for barn og unge. Løyper og arena fylles med teknisk krevende utfordringer. Langrennscross skal være gøy og gjøre “voksenløyper” mer spennende. Det motiverer og inspirerer barn og unge, og skaper et grunnlag for utvikling av tekniske skiferdigheter og skiglede.»0 Kommentar

Allidrett starter opp 22.01.20

Postet av Gol IL - Langrenn den 16. Jan 20200 Kommentar

Levert av IdrettenOnline